Contact

Tandartspraktijk Overbeek
De Bazelstraat 4
7425 BV Deventer
Telefoon: 0570-657373
E-mail: info@tandartspraktijkoverbeek.nl

Zorgmailadres (uitsluitend te gebruiken door zorgverleners die zijn aangesloten bij Zorgmail): tandartspraktijkoverbeek@zorgmail.nl of 500091495@lms.lifeline.nl.

Plattegrond

Klik hier voor een routebeschrijving met plattegrond.

Met de auto komende vanaf sportcentrum de Scheg:

Passeer het spoorviaduct bij NS-station Deventer Colmschate; vervolgens op de eerste rotonde bij het P.W. Janssen verpleeghuis schuin rechts/rechtdoor aanhouden; op de volgende tweede rotonde rechtdoor en vervolgens op de derde rotonde linksaf (Karel Mullerweg); vervolgens de derde straat linksaf (Verschoorstraat); aan het einde komt u uit op de De Bazelstraat; de praktijk bevindt zich in het voorste rode kubusvormige pand.

Met de auto komende vanaf Brinkgreven:

Volg de Nico Bolkesteinlaan, op kruising met N348 bij verkeerslichten rechtdoor, op rotondes rechtdoor, op eerstvolgende rotonde na winkelcentrum “de Vijfhoek” (bevindt zich aan uw rechterhand) rechtsaf (Karel Mullerweg); vervolgens de derde straat linksaf (Verschoorstraat); aan het einde komt u uit op de De Bazelstraat; de praktijk bevindt zich in het voorste rode kubusvormige pand.

Per bus:

Lijn 1 of 5 (RRReis) richting de Vijfhoek en uitstappen bij halte Albertus van Leusenweg; vervolgens loopt u in 5 minuten naar de praktijk via de Karel Mullerweg; u gaat de derde straat linksaf (Verschoorstraat); aan het einde komt u uit op de De Bazelstraat; de praktijk bevindt zich in het voorste rode kubusvormige pand.

Per trein:

Vanaf station Deventer Colmschate loopt u in ca. 15 minuten naar de praktijk via de Oostriklaan welke overgaat na de rotonde bij het P.W. Janssen verpleeghuis in de Leonard Springerlaan. Vervolgens gaat u op kruising met fietspad linksaf (Gooikersdijk). U loopt recht op de praktijk af; de praktijk bevindt zich in het voorste rode kubusvormige pand.