Contact en Route – Tandartspraktijk Overbeek – Deventer

Tandartspraktijk Overbeek

Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Contact en Route

Tandartspraktijk Overbeek
De Bazelstraat 4
7425 BV Deventer
Telefoon: 0570-657373
E-mail: info@tandartspraktijkoverbeek.nl

Zorgmailadres (uitsluitend te gebruiken door zorgverleners die zijn aangesloten bij Zorgmail): tandartspraktijkoverbeek@zorgmail.nl of 500091495@lms.lifeline.nl.

Plattegrond

Klik hier voor een routebeschrijving met plattegrond.

Met de auto komende vanaf sportcentrum de Scheg

Passeer het spoorviaduct bij NS-station Deventer Colmschate; vervolgens op de eerste rotonde bij het P.W. Janssen verpleeghuis schuin rechts/rechtdoor aanhouden; op de volgende tweede rotonde rechtdoor en vervolgens op de derde rotonde linksaf (Karel Mullerweg); vervolgens de derde straat linksaf (Verschoorstraat); aan het einde komt u uit op de De Bazelstraat; de praktijk bevindt zich in het voorste rode kubusvormige pand.

Met de auto komende vanaf Brinkgreven

Volg de Nico Bolkesteinlaan, op kruising met N348 bij verkeerslichten rechtdoor, op rotondes rechtdoor, op eerstvolgende rotonde na winkelcentrum “de Vijfhoek” (bevindt zich aan uw rechterhand) rechtsaf (Karel Mullerweg); vervolgens de derde straat linksaf (Verschoorstraat); aan het einde komt u uit op de De Bazelstraat; de praktijk bevindt zich in het voorste rode kubusvormige pand.

Per bus

Lijn 1 of 5 (RRReis) richting de Vijfhoek en uitstappen bij halte Albertus van Leusenweg; vervolgens loopt u in 5 minuten naar de praktijk via de Karel Mullerweg; u gaat de derde straat linksaf (Verschoorstraat); aan het einde komt u uit op de De Bazelstraat; de praktijk bevindt zich in het voorste rode kubusvormige pand.

Per trein

Vanaf station Deventer Colmschate loopt u in ca. 15 minuten naar de praktijk via de Oostriklaan welke overgaat na de rotonde bij het P.W. Janssen verpleeghuis in de Leonard Springerlaan. Vervolgens gaat u op kruising met fietspad linksaf (Gooikersdijk). U loopt recht op de praktijk af; de praktijk bevindt zich in het voorste rode kubusvormige pand.